Alcadis ISP Solutions

Iedereen wil verbonden zijn om altijd en overal te kunnen beschikken over content en services. Zowel in huis als daarbuiten worden steeds meer (mobiele) devices gebruikt en ontsloten op het internet: the Internet of Things. Deze enorme groei aan devices en verkeer vraagt om geavanceerde netwerken die voldoende capaciteit bieden en intelligent met gebruikers  en verkeer om kunnen gaan.

Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en geavanceerd productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. Samen met onze partners realiseren wij geavanceerde en betrouwbare verbindingen om the Internet of Everything te faciliteren, zowel in huis als daarbuiten.

Alcadis Professional Services

Professional Services

Consumenten willen altijd en overal kunnen beschikken over hun content en services. Zowel onderweg als thuis worden steeds meer devices gebruikt en ontsloten op het internet: The Internet of Things. Onze oplossingen in combinatie met onze professional services maken het mogelijk om overal buiten en in huis innovatieve services te leveren.

Carrier Wi-Fi

Wi-Fi biedt een aantrekkelijke oplossing voor operators die op zoek zijn naar een efficiënte manier om capaciteit en bereik van hun netwerk uit te breiden. Met Wi-Fi kan er zowel indoor als outdoor betrouwbare breedbanddiensten geleverd worden zonder dat hier complexe technieken en installaties bij aan de pas komen.

Connected Home

Consumenten willen altijd en overal kunnen beschikken over hun content en services. Zowel onderweg als thuis worden steeds meer (mobiele) devices gebruikt en ontsloten op het internet: The Internet of Things. Onze connected home oplossingen maken het mogelijk om overal in huis innovatieve services te leveren.