Speciaal voor gevorderden die op zoek zijn naar meer technische kennis over de securityoplossingen van SonicWall: de SonicWall Advanced Security Hands-on sessie.

Op donderdag 26 september 2019 organiseert Alcadis in samenwerking met SonicWall weer een advanced security hands-on sessie! Deze gevorderde hands-on sessie geeft u meer technische kennis over de securityoplossingen van SonicWall. Tijdens deze sessie, die verzorgt wordt door John Aarsen, Solutions Architect bij SonicWall, gaan we dieper in op de technologie en mogelijkheden van de securityproducten van SonicWall.

Met SonicWall beveiligt u uw netwerk, groot en klein, via een centrale firewall. De beveiligingsoplossingen van SonicWall bieden u mogelijkheden als Dynamic Deep Packet Inspection firewall met anti-virus, anti-spyware, intrusion prevention, SSL VPN verbindingen, content filtering en volledige controle op uw netwerk.

Programma
Tijdens deze Hands-on sessie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Threat Landscape
  • Enabling DPI-SSL
  • Integrating Sonicwall with Active Directory
  • Applying Sonicwall AD Integration
  • Adding Sonicwall to Cloud GMS

Voor de Advanced Security Hands-on Sessie zijn er maximaal 8 plekken beschikbaar. Meld u dus snel aan via onderstaand formulier, want vol=vol!
PS. Vergeet niet om uw laptop met adminrechten + oplader mee te nemen. 

Inschrijven