SonicWall Eindejaarsupdate

SLUIT SAMEN MET ALCADIS EN SONICWALL HET JAAR AF TIJDENS DE EINDEJAARSUPDATE

Dit jaar voor het eerst: een SonicWall eindejaarsupdate! Op donderdag 7 november organiseren wij in samenwerking met SonicWall een eindejaarsupdate om onze resellers te bedanken voor het afgelopen jaar, terug te blikken op 2019 en vooruit te kijken naar 2020.

Wat gaan we bespreken tijdens de SonicWall Eindejaarsupdate?

  • We gaan starten met een blik op het Mid-Year Report van SonicWall. Wat waren de belangrijkste ontwikkeling op het gebied van security.
  • Vervolgens gaat SonicWall uitleg geven over CAS: hun nieuwste Cloud Application security-oplossing.
  • En tot slot geven ze meer uitleg en informatie over Capture Security Center.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Iedereen is welkom, zowel nieuwe als bestaande SonicWall resellers. Tijdens deze sessies kunt u gegarandeerd veel kennis opdoen over de vooruitstrevende en innoverende security concepten van SonicWall.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 7 november, van 09.30 tot ongeveer 13.00 uur
  • Kosten: deelname aan de SonicWall eindejaarsupdate is gratis, het kost u slechts een ochtend uit uw schema.
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij jullie het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 09.30 uur, maar u bent om 09.15 uur al van harte welkom voor een kopje koffie. Uiteraard zorgen wij na afloop voor een heerlijke lunch. Het belooft een leerzame ochtend te worden, vol concrete handvatten waar we allemaal iets van op kunnen steken.

U bent er toch ook bij op 7 november? Inschrijven is ontzettend eenvoudig via onderstaand formulier. Als u samen met een collega wil komen, kunt u hem of haar ook gelijk inschrijven voor de SonicWall Eindejaarsupdate.

Inschrijven