SonicWall Eindejaarsupdate

SLUIT SAMEN MET ALCADIS EN SONICWALL HET JAAR AF TIJDENS DE EINDEJAARSUPDATE

Dit jaar voor het eerst: een SonicWall eindejaarsupdate! Op donderdag 7 november organiseren wij in samenwerking met SonicWall een eindejaarsupdate om onze resellers te bedanken voor het afgelopen jaar, terug te blikken op 2019 en vooruit te kijken naar 2020.

Wat gaan we bespreken tijdens de SonicWall Eindejaarsupdate?

Het exacte programma is momenteel nog niet bekend. Zodra we meer weten, zullen we uiteraard deze pagina bijwerken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn en u wordt als eerst op de hoogte gebracht zodra het programma bekend is!

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Iedereen is welkom, zowel nieuwe als bestaande SonicWall resellers. Tijdens deze sessies kunt u gegarandeerd veel kennis opdoen over de vooruitstrevende en innoverende security concepten van SonicWall.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 7 november, van 09.30 tot ongeveer 13.00 uur
  • Kosten: deelname aan de SonicWall eindejaarsupdate is gratis, het kost u slechts een ochtend uit uw schema.
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij jullie het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Hoewel het exacte programma voor de SonicWall Eindejaarsupdate nog niet bekend is, is het al wel mogelijk om u in te schrijven via onderstaande formulier. Als u samen met een collega wil komen, kunt u hem of haar ook gelijk inschrijven.

Inschrijven