Alcadis breidt salesteam uit

Alcadis

Vanwege het groeiende aantal klanten en netwerkprojecten heeft Alcadis haar salesteam uitgebreid. Onlangs zijn Niels Kuenen, Bart van Vliet en Leon van Arnhem het salesteam komen versterken. Misschien heeft u al contact met hen gehad en anders zult u hen wellicht in de toekomst spoedig spreken. We stellen ze dan ook graag even kort aan u voor.

Niels Kuenen

Niels Kuenen is deze maand begonnen als Sales Executive Cloud4Wi bij Alcadis. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het Cloud4Wi portfolio en kan u vanuit deze rol adviseren over de  mogelijkheden die deze cloud-based hotspot dienst voor uw Wi-Fi projecten kan betekenen.

Bart van Vliet

Bart van Vliet is ook deze maand begonnen als Inside Sales Medewerker bij Alcadis. Bart zal verantwoordelijk zijn voor het portfolio van Ruckus Wireless en zal voor veel klanten aanspreekpunt worden bij commerciële aanvragen en order processing.

Leon van Arnhem

Eerder al is Leon van Arnhem begonnen als Inside Sales Medewerker. Leon is verantwoordelijk voor het portfolio van EnGenius en Xclaim Wireless.

Door de uitbreiding van het Sales Team kunnen we nog sneller van dienst met al uw vraagstukken op het gebied van netwerken. U kunt met ons in contact komen via sales@alcadis.nl of 030 – 658 51 25.