Alcadis breidt Wi-Fi portfolio uit met Xclaim Wireless

xclaim1

Alcadis heeft de access points van Xclaim Wireless opgenomen in haar portfolio Wi-Fi oplossingen. De producten van Xclaim Wireless voorzien consumenten en klein zakelijke gebruikers van uitstekende Wi-Fi connectiviteit met enkele geavanceerde features.

Xclaim Wireless onderscheidt zich in gebruikersgemak doordat de access points eenvoudig met behulp van de Harmony App geïnstalleerd en beheerd kunnen worden. Hiermee hoeft men geen IT-specialist te zijn om in een handomdraai een Wi-Fi netwerk te realiseren. De access points beschikken over enkele geavanceerde features als dynamic channel selection, band steering, client isolation en airtime fairness waarmee uitstekende Wi-Fi connectiviteit geboden wordt.

De productlijn van Xclaim Wireless bestaat uit indoor (Xi-serie) en outdoor (Xo-serie) access points. Deze producten zijn per direct beschikbaar bij Alcadis, dat benoemd is tot value added distributor voor de Benelux.

Onderdeel van Ruckus Wireless
Xclaim Wireless is een product van Ruckus Wireless. De producten van Xclaim Wireless bevatten echter niet alle features van Ruckus Wireless, zoals BeamFlex, SmartMesh en seamless roaming, en kunnen daarom tegen scherpe prijzen in de markt aangeboden worden. Waar de producten van Ruckus Wireless voornamelijk ingezet worden in grootzakelijke omgevingen en op drukbevolkte locaties, richten de producten van Xclaim Wireless zich op de particuliere- en het MKB-segment. In deze segmenten biedt Xclaim Wireless een uitstekende Wi-Fi oplossing tegen een competitieve prijs.