Alcadis ontvangt Appreciation Award van EnGenius

Engenius_Award_2014

Alcadis is door EnGenius beloond met een Appreciation Award 2014. Deze award is een onderscheiding voor de prestaties en inzet van Alcadis om EnGenius te promoten in de Benelux.

In 2014 is de omzet en het aantal partners voor EnGenius bij Alcadis opnieuw toegenomen. Met name de business serie indoor (ECB/EAP) en outdoor (ENH/ENS) winnen elk jaar sterk aan populariteit. Alcadis biedt haar partners technische support en ondersteuning bij sales en marketing om Wi-Fi projecten met EnGenius te winnen en succesvol af te ronden.

“Dankzij de hoge ontvangstgevoeligheid en de multifunctionaliteit van de producten bieden de producten van EnGenius een uitstekende oplossing voor het MKB en de consumentenmarkt. Veel partners van Alcadis kiezen dan ook herhaaldelijk voor EnGenius bij hun Wi-Fi projecten. Wij verwachten ook komend jaar door te blijven groeien en opnieuw veel partners aan ons te binden”, zegt Frank van den Ham, Accountmanager EnGenius bij Alcadis.

EnGenius

Met oplossingen voor date-en telecommunicatie positioneert het merk zich als een vooruitstrevende fabrikant met veel aandacht voor onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Dankzij een groot bereik en een hoge ontvangstgevoeligheid hebben de WLAN producten een groot marktaandeel verworven in het midden segment van het MKB en het hogere segment van de consumentenmarkt.

Bekijk hier de producten van EnGenius