Alcadis ook dit jaar sponsor van Telecompaper congressen

connectedhealth

Jaarlijks organiseert Telecompaper twee congressen voor alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt. Op deze congressen deelt de markt nieuwe ideeën en technologieën voor zowel zakelijk als consumentengebruik met elkaar. Alcadis zal ook dit jaar deze congressen sponsoren om haar Wi-Fi en Connected Home oplossingen aan de markt te presenteren.

Connected Health 2015 op 10 juni 2015

Telecom heeft een belangrijke rol te vervullen met betrekking tot gezondheidszorg op afstand, in de eerste plaats door het leveren van betrouwbare connectiviteit. In de tweede plaats hebben telecombedrijven niet alleen de netwerken, ze hebben ook de regelmatige klantcontacten en de organisatie om op grote schaal diensten in de markt te zetten. Connected health staat nog in de kinderschoenen en veel aspecten moeten nog beter in kaart worden gebracht. Denk aan kosten, privacy, onderlinge afspraken, onbekendheid met technologie bij de doelgroep, etc.. Om deze reden organiseert Telecompaper zich in het volgende congres op zorg op afstand. Alle informatie hierover vindt u in onze online agenda.

Alcadis levert als Authorized Partner van Technicolor customized hard- en software aan service providers. Met ize biedt Technicolor een breed scala aan applicaties voor Smart Life Services. Deze zijn ontwikkeld op de IoT open source software AllJoyn van de AllSeen Alliance en kunnen gecustomized worden aangeboden. Alcadis ondersteunt service providers bij het ontwikkelen van applicaties voor Smart Life Services. Deze applicaties worden op basis van open standaarden gecreeërd, zodat deze geïntegreerd kunnen worden met andere services en devices.