Belangrijk nieuws over de bereikbaarheid van Alcadis en uw bestellingen rondom de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dat heeft invloed op de bezorgtijden van PostNL, maar ook op de openingstijden van Alcadis. Lees snel verder en voorkom dat u voor verrassingen komt te staan.

  • Op maandag 24 december is Alcadis gesloten. Dit betekent dat er geen bestellingen zullen worden verzonden en daarnaast zal er geen regulier support beschikbaar zijn.
  • Op dinsdag 25 december en woensdag 26 december is het natuurlijk kerst en ook dan is Alcadis gesloten en worden er geen bestellingen verzonden en ook PostNL bezorgd geen pakketjes.
  • Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december gelden de reguliere openingstijden van Alcadis en ook PostNL hanteert de reguliere tijden.
  • Op maandag 31 december is Alcadis ook geopend volgens de normale tijden, maar PostNL komt de bestellingen eerder halen, namelijk om 14.00 uur. Bestellingen die na die tijd binnen, kunnen dus pas op 2 januari worden verstuurd.
  • Op 1 januari 2019 is Alcadis gesloten en ook PostNL haalt en bezorgt geen pakketjes.

Vanaf 2 januari 2019 staan de medewerkers van Alcadis weer voor u klaar om uw orders te verwerken en u te ondersteunen met al uw supportvragen.

Profiteer nog snel van de aanbiedingen
Zoals u wellicht heeft meegekregen kunt u alleen nog deze maand profiteren van de Unleashed-actie en ICX SmartZone licentie actie. Als u dit jaar nog uw bestellingen binnen wilt krijgen, dan is het noodzakelijk dat u vóór vrijdag 28 december uw bestelling plaatst.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers staan voor u klaar via 030 – 65 85 125.