Cloud4Wi introduceert Mobile Management om uw Wi-Fi marketingcampagne op afstand te beheren

cloud4wi

Cloud4Wi heeft nu het Cloud4Wi Mobile Management geïntroduceerd. Het Mobile Management biedt retailers onderweg toegang tot het Cloud4Wi platform om hun Wi-Fi marketingcampagnes te beheren. Zo kunnen zij op elke locatie en tijdstip hun campagnes beheren. Cloud4Wi Mobile Management is beschikbaar voor IOS en Android vanaf Q2 in 2015.

Mobile Management geeft retailers toegang tot diverse Cloud4Wi platform features. Zo kunnen zij hun strategieën van het gasten Wi-Fi netwerk met één klik beheren. Zo biedt het:

  • Guest Wi-Fi: retailers kunnen een splash portal opstellen die zichtbaar is zodra de klant op het gasten Wi-Fi netwerk wil inloggen, er kan bijvoorbeeld een advertentie van uw merk getoond worden of er kan geattendeerd worden op een dag aanbieding. Daarnaast kunnen de instellingen voor de login optie ingesteld worden. Zo kan er bijvoorbeeld door middel van social media worden ingelogd.
  • Analytics: Retailers krijgen inzicht in hun klanten. Ze kunnen informatie verkrijgen over het aantal klanten, zijn het nieuwe of terugkerende klanten, het geslacht en leeftijd en hoelang de klant van uw Wi-Fi gebruik maakt.
  • Marketing & Advertising: hiermee kunnen retailers een coupon actie creëren, beheren en managen. Daarnaast kunnen zij afbeeldingen toevoegen en instellen hoelang de actie loopt.

Cloud4Wi is het enige open platform voor Wi-Fi met een SDK en API beschikbaar voor ontwikkelaars. Dit maakt het mogelijk om eigen applicaties te ontwikkelen die aansluiten bij de huisstijl van het merk.

Lees hier het gehele artikel →

Wilt u meer informatie over Cloud4Wi? Bezoek dan ons Cloud4Wi Seminar.