De nieuwe Alcatel-Lucent OmniSwitch 6900-Q32 nu beschikbaar

 

OS6900-Q32

Maak kennis met de nieuwe Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6900-Q32. De OS6900-Q32 is een Stackable LAN and data center switch. Dit nieuwe model van de OS6900-serie biedt vele nieuwe technologieën.

De OS6900-Q32 biedt meer dan de verdubbelde capaciteit met de helft van de latency van de bestaande OmniSwitch 6900 modellen. De OS6900-Q32 heeft 32 40 BgE poorten in enkel 1RU of tot maximaal 128x10GbE poorten en maakt een mix met andere OmniSwitch 6900 platforms om met het meest flexibele Pod en Mesh ontwerp uit de industrie, opslag convergentie en server verbindingen mogelijk te maken.

Andere technologieën die de OS6900-Q32 biedt:

  • Rol in minuten uit in plaats van dagen of weken. Innovatieve intelligente fabric technologie automatiseert uitrol en toevoegingen/verplaatsingen/veranderingen van het netwerk en de componenten, opslag, servers en applicaties die hiermee verbinden, waardoor OPEX significant verlaagd worden.
  • Verlaag administratieve lasten met automatisering van VXLAN Gateway en overlay ondersteuning voor applicatie controle over zowel het virtuele als fysieke netwerk.
  • Biedt zichtbaarheid en QoS over VXLAN en fysiek netwerk en automatiseer netwerk her-configuratie als gevolg van toevoegingen/verplaatsingen/veranderingen van applicaties, met geïntegreerde Virtual Machine Mobility mogelijkheden.
  • Ondersteund automatisering van de workflow met volledige datacenter functies en programmeerbaarheid van SDN.
  • Lagere ondersteuningskosten en meer gemoedsrust door limited lifetime warranty.

Bekijk dit product in onze webshop →