Dell SonicWALL heeft Best Channel Vendor 2015 award ontvangen voor Network Security

Dell SonicWALL

Dell SonicWALL is Best Channel Vendor 2015 in de Network Security categorie geworden. Partners hebben hiervoor de producten van Dell SonicWALL beoordeeld. De producten van Dell SonicWALL zijn als beste naar voren gekomen.

Deze award is gebaseerd op een onderzoek door de Business Solutions in samenwerking met Penn State University. Het onderzoek beoordeelde Dell SonicWALL in de volgende categorieën: service/support, kanaal vriendelijk, channel programma, eigenschappen van de producten, betrouwbaarheid, innovatie en VAR marges. De hoogste scoren voor Dell SonicWall waren voor de kanaal vriendelijke, betrouwbaarheid, producteigenschappen en de productinnovatie.

Dell SonicWALL

Tegenwoordig zijn er veel cyberaanvallen en willen partners een veilig netwerk die deze aanvallen tegenhouden. De producten van Dell SonicWALL bieden over de hele wereld bescherming voor uw netwerk. Partners profiteren van deze producten omdat het hun prestaties niet in gevaar brengt en de producten betaalbaar zijn.

Dell SonicWALL is ook finalist voor de Business Solutions award. Hierin is Dell SonicWALL finalist met de volgende producten:

  • Dell One Identity Manager – Best Identity Management Solution
  • Dell Secure Mobile Access (SMA) – Best Mobile Security Solution
  • Dell SonicWALL Unified Threat Management – Best UTM Security Solution
  • Dell Cloud Access Manager – Best Cloud Computing Security Solution

Lees hier het gehele artikel →