EnGenius EPG600 nu beschikbaar in onze webshop

epg600

De EnGenius EPG600 is nu beschikbaar in onze webshop. De EPG600 is een dual-band IoT Gateway met high performance wireless-N, Gigabit poorten, een USB poort en een telefoon poort.

De EPG600 is onderdeel van de EnGenius Personal Cloud IoT serie. Het biedt een unieke kostenbesparende communicatieplatform voor kleine bedrijven die draadloze snelheden tot 300Mbps op zowel de 2.4GHz en 5GHz frequentie band willen leveren.

Mobiele applicaties

U kunt EnGenius Personal Cloud IoT mobiele applicaties toe voegen aan de EPG600. Deze applicaties zijn te downloaden voor IPhone, IPad of Anroid smartphones en tablets in de Apple Store of Google Play Store.  De mobiele applicaties voor de EPG600 zijn:

  • EnShare: content delen in uw kantoor, huis of onderweg
  • EnTalk-Lite: gratis bellen via deze applicatie
  • EnRoute: GPS tracking
  • EnViewer: IP camera’s om uw huis of bedrijf te monitoren

Bekijk dit product in onze webshop voor meer informatie →

EPG600 review

Wij hebben voor u een document samengesteld waarin de  functies en specificaties worden beschreven van de EPG600. Het doel van dit document is inzicht te geven over de mogelijkheden van de router. Daarnaast worden een aantal functies en prestaties getest om een indruk te krijgen van de mogelijkheden met de access points. Ook wordt er in dit document beschreven hoe de applicaties werken en hebben onze engineers testen uitgevoerd en de resultaten hiervan kunt u terug vinden in dit document.

U kunt dit document vinden op onze supportpagina →