Het AMEX Stadion voorzien van Wi-Fi netwerk met Ruckus Wireless

Ruckus stadion

Het AMEX voetbal stadion in de UK is voorzien van een openbaar Wi-Fi netwerk met de apparatuur van Ruckus Wireless. De Smart Wi-Fi apparatuur van Ruckus zorgt ervoor dat alle bezoekers tijdens een wedstrijd voorzien worden van een goed werkend Wi-Fi netwerk.

High density omgeving

Het AMEX stadion is een high density omgeving. Bij dit soort omgevingen komen vele uitdagingen kijken. Zo moeten vele gelijktijdige gebruikers voorzien worden van een goed werkend Wi-Fi netwerk.

Het netwerk moest 15.000 gelijktijdige gebruikers voorzien van een goed werkend Wi-Fi netwerk. Na het bekijken van vele aanbieders van Wi-Fi kwam Ruckus als beste naar voren. De Smart Wi-Fi zorgt er voor dat vele gelijktijdige gebruikers voorzien worden van Wi-Fi. Door de Smart Wi-Fi apparatuur kunnen de access points van Ruckus vele gelijktijdige gebruikers aan.

SmartCell Insight

Het AMEX stadion wilde ook het netwerk en de gebruikerservaringen kunnen meten. Met Ruckus SmartCell Insight (SCI) kunnen essentiële gegevens worden weergegeven over het Wi-Fi netwerk zodat de prestaties kunnen worden geoptimaliseerd. Met SCI worden gegevens weergegeven over de gebruikers, wat zij tijdens een wedstrijd doen op het Wi-Fi netwerk zodat het AMEX stadion hierop in kan spelen.

In onderstaande video vindt u de gehele case.