Meer beveiliging met de Secure Remote Access Serie van Dell SonicWALL

SRA serie

Het is van cruciaal belang voor de productiviteit van werknemers om gemakkelijk en veilig toegang te hebben tot zakelijke gegevens en middelen via de hedendaagse mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Om al deze gegevens veilig te beheren en versturen heeft Dell SonicWALL nu de Secure Remote Access (SRA) serie.

Secure Remote Access

De Secure Remote Access serie biedt mobiele en externe medewerkers met behulp van smartphones, tablets of laptops toegang tot applicaties, data en bronnen zonder dat het de veiligheid in gevaar brengt.  Deze serie is ideaal voor mobiele ondernemingen die vanaf externa apparaten informatie nodig hebben. De SRA serie biedt ondersteuning aan vele (mobiele) gebruikers en is makkelijk te managen.

Wilt u meer weten over de SRA serie van Dell SonicWALL? Vraag dan nu een offerte aan en kijk welk product aansluit bij uw omgeving.

Webinar over Dell SonicWALL

Voor meer informatie over Dell SonicWALL kunt u het webinar volgen op 23 april. Tijdens dit webinar wordt behandeld hoe u het meeste uit uw (draadloze) netwerk kunt halen met behulp van de firewalls van Dell SonicWALL. Meldt u nu aan voor dit webinar →