Nieuwe Maintance Release Alcatel-Lucent IAP’s gepubliceerd

tech-update

Alcatel-Lucent heeft recent Maintance Release 6.4.2.3-4.1.1.3 gepubliceerd voor de Instant series Access Points. Bij de publicatie van deze release zijn geen nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De release bevat naast de wettelijke domein updates voornamelijk bugfixes. Deze release biedt ondersteuning voor de volgende modellen:

  • IAP103, 108, 109, 114 en 115
  • IAP105
  • IAP155
  • IAP220 en 270 series
  • IAP130 series
  • IAP200 series

OmniVista Air Manager 3600 Air Manager versie 8.0.7 uitgebracht

Voor de OmniVista 3600 Air Manager is software versie 8.0.7 uitgekomen. Deze software suite maakt het mogelijk om centraal inzicht en controle te krijgen in de draadloze infrastructuur. Hierdoor verbeterd de performance en betrouwbaarheid van het netwerk waardoor kosten voor onderhoud verlaagd worden. In deze versie zijn naast de verbeteringen de volgende nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

Nieuwe ondersteunde apparaten

Deze versie biedt ondersteuning voor de nieuwe AC access points AP-205H, en de nieuwe outdoor AC access points AP-228 en AP-277. Daarnaast wordt ook apparatuur ondersteund van vendoren als Cisco, Motorola en Brocade.

VisualRF Support for Third-Party apparatuur

Met Visual RF kunnen gebruikers real-time inzicht krijgen in het spectrum en de performance van de draadloze infrastructuur. Bij deze release worden nu ook specifieke Cisco controllers en access points van Juniper ondersteund.

Instant verbeteringen

Met deze versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor bulk configuratie en debug informatie verzameling mogelijk wordt vanuit OmniVista Air Manager 3600.

Verbeteringen in de RF Health Rapportage

Door een verbetering is het nu mogelijk om samenvattingen van verschillende client en radio statistieken te maken.

HTTP Request Retry pogingen

Met deze release is nu mogelijk om het aantal HTTP request retry pogingen in te stellen.

MIB verbeteringen

Er zijn twee verbeterde MIB traps toegevoegd, ap_Up en ap_Down. Deze traps maken het mogelijk om een MAC adres en de naam van het AP toe te voegen.

Bekijk deze release op onze supportpagina →