Alle lopende Ruckus-acties voor u op een rij!

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Deze zijn ook te vinden in de partnerportal van Ruckus, maar zoals u waarschijnlijk wel van ons gewend bent, maken wij altijd onze eigen Nederlandstalige versies van de Ruckus-acties. Wel zo makkelijk!

ICX Velocity Promo

Geldig t/m 31-12-2019

Ruckus heeft een nieuwe ICX Velocity Promo aangekondigd met meer deelnemende SKU’s én hogere korting! Hiermee kunt u aan de behoefte van nog meer klanten voldoen. De Ruckus ICX Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches.

Unleashed Promo

Geldig t/m 31-12-2019

Er is geen betere tijd dan nu om uw Ruckus Unleashed Access Points aan te schaffen! Ruckus biedt met de Unleashed Promo de prijs en flexibiliteit om u te helpen bij het positioneren van Unleashed in de markt en de verkoop te stimuleren bij uw bestaande en potentiële klanten voor kleine- en middelgrote bedrijven (MKB).

Unified Management Promo

Geldig t/m 31-12-2019

Met SmartZone OS 5 wordt het mogelijk gemaakt om alle Ruckus Access Points en ICX Switches in één platform te beheren en te managen. Om de introductie van de SmartZone OS 5 een boost te geven, biedt Ruckus een scherpe korting voor de SmartZone managementlicenties bij aanschaf van een ICX 7000-switch.

Multi-Gigabit Promo

Geldig t/m 31-12-2019

Zijn uw klanten klaar voor meer performance en mobiele apparaten die altijd verbonden zijn? Netwerkactiviteiten vragen om steeds meer bandbreedte en men wil mobiliteit – overal en altijd. Om dit alles te leveren moeten access points en switches samenwerken. Ruckus biedt een speciale promotie om toekomstbestendige netwerken te leveren met multi-gigabit access points en switches.

Ruckus Cloud Wi-Fi Promo

Geldig t/m 31-12-2019 

Ruckus biedt speciale prijzen voor Ruckus Cloud Wi-Fi aan partners met expertise in de verkoop, implementatie en support van Ruckus Cloud Wi-Fi. Deze promo is exclusief beschikbaar voor Cloud Specialist Partners. Zorg dat u deze erkenning ook behaald en ontvang hoge kortingen op de licenties en de in aanmerking komende AP’s.

WiFi4EU Promo

Geldig t/m 31-12-2019 

Om Wi-Fi installatiebedrijven te helpen bij de inrichting van de WIFI4EU-projecten heeft Ruckus de WiFi4EU-promotie in het leven geroepen. Deze promotie biedt de mogelijkheid om diverse producten met een aantrekkelijke korting aan te schaffen en biedt zelfs de mogelijkheid om een gratis 3-jarige Cloud Wi-Fi licentie te verkrijgen.

Educatie Special Pricing

Geldig t/m 31-12-2019 

Tot het einde van 2019 zijn er speciale kortingen beschikbaar voor de verkoop van de Ruckus-oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.