Alle lopende Ruckus-acties voor u op een rij!

Ruckus Promo 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Deze zijn ook te vinden in de partnerportal van Ruckus, maar zoals u waarschijnlijk wel van ons gewend bent, maken wij altijd onze eigen Nederlandstalige versies van de Ruckus-acties. Wel zo makkelijk!

Unleashed Promo

Geldig t/m 31-3-2020 

Schaf nu uw nieuwe Ruckus Unleashed Access Points en profiteer van spectaculaire kortingen! Ruckus biedt met de Unleashed Promo de prijs en flexibiliteit om u te helpen bij het positioneren van Unleashed in de markt en de verkoop te stimuleren bij uw bestaande en potentiële klanten voor kleine- en middelgrote bedrijven (MKB).

Velocity Promo

Geldig t/m 30-6-2020

De Ruckus Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches. Doordat de switches stackable en upgradeable zijn, is het geen probleem om klein te starten. Uw netwerk zal met uw organisatie meegroeien zonder desinvestering in de apparatuur.

Multi-Gigabit Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Willen uw klanten meer performance en altijd verbonden zijn met mobiele apparaten? Dan zijn de producten van
Ruckus de perfecte oplossing. Met de draadloze en bekabelde multi-gigabit oplossingen van Ruckus beschikt u over multigigabit snelheden zonder onderbrekingen.

Ruckus Cloud Wi-Fi Promo

Geldig t/m 31-12-2020

Ruckus biedt speciale prijzen voor Ruckus Cloud Wi-Fi aan partners met expertise in de verkoop, implementatie en support van Ruckus Cloud Wi-Fi. Deze promo is exclusief beschikbaar voor Cloud Specialist Partners. Zorg dat u deze erkenning ook behaald en ontvang hoge kortingen op de licenties en de in aanmerking komende AP’s.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.