OS6860(E) Maintenance Release versie 8.1.1.585 gepubliceerd

tech-update

 

In deze maintenance release zijn een aantal bugfixes doorgevoerd en is de volgende functionaliteit toegevoegd:

LPS Sticky Mode

LPS Sticky/Infinite learning window functie controleert het maximaal aantal MAC adressen dat op een poort geleerd kan worden (afhankelijk van configuratie). De LPS functie limiteert het aantal MAC adressen dat geleerd kan worden tot een vooraf bepaald aantal, ondersteunt een onbeperkt leertijd venster en verschaft logging en berichtgeving als een regelovertreding plaats vind.

LPS Sticky Mode opties

Learn-as-static: Om automatische omzetting van de MAC adressen naar statisch mogelijk te maken tijdens het leertijd venster. MAC adressen die als pseudo-statisch geleerd worden tijdens het leertijd venster via de no-aging optie zouden direct naar statisch omgezet moeten worden zelfs als de convert to static optie niet ingeschakeld of niet handmatig doorgevoerd is.

Mac-move: Om verplaatsing van een MAC adres mogelijk te maken van een pseudo statisch MAC adres tijdens het leertijd venster. Als een MAC adres, geleerd als een pseudo statisch MAC adres, gezien is op een andere poort in hetzelfde VLAN zou het toegestaan moeten zijn dit MAC adres te verplaatsten naar de nieuwe poort en te leren als een pseudo statisch MAC adres. In dit geval zou er geen vermelding of informatie worden behouden over de originele poort waarvan het MAC afkomstig is.

Meer informatie vindt u op onze supportsite