Wij zoeken een junior accountmanager

Werken bij Alcadis | Junior Accoutmanager

Vind je het leuk om met verschillende mensen op uiteenlopende niveaus te schakelen en ga je graag klantgericht te werk? Wil je onze ambassadeur en ons aanspreekpunt zijn voor onze klanten en partners? En ben je open, eerlijk, integer en betrouwbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Als junior accountmanager zorg je ervoor dat je samen met je collega’s de gemeenschappelijk gestelde omzetverwachtingen realiseert. Daarnaast zie je het als vanzelfsprekend om jouw producten en oplossingen zowel intern als extern onder de aandacht te brengen. In deze functie krijg je veel vrijheid om naar eigen inzicht alle taken zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Je werkt nauw samen met de salesafdeling en je valt onder de verantwoordelijkheid van de salesmanager.

  • Beheren en verder uitbreiden van bestaande relaties;
  • Genereren van new business accounts;
  • Managen van (complexe) salestrajecten;
  • Informatie vergaren en uitdragen van jouw productlijn(en);
  • Actief deelnemen aan salesmeetings;
  • Salesactiviteiten ontwikkelen en activeren.

Waar beschik je over?

  • Afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau (bijvoorbeeld Commerciële Economie of HTS);
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten.

Wat kenmerkt jou?

Je bent een junior accountmanager met een sterke affiniteit met en/of werkervaring in de ICT-branche. Je bent initiatiefrijk en je gaat proactief te werk. Daarnaast heb je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ben je een commerciële pionier, maar wel met een klantvriendelijke instelling. Verder houd je van resultaat- en doelgericht werken, kun je goed zelfstandig werken en ben je open, eerlijk, integer en betrouwbaar.

Wat krijg je van ons?

Alcadis is een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en privé. Eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt te werken in een hecht team. Dagelijks nuttigen we gezamenlijk de lunch. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: marktconform salaris met bonusstructuur, laptop, mobiele telefoon, collectieve pensioenopbouw, 40-urige werkweek, 25 vrije dagen en goede opleidings- en carrièremogelijkheden.

Wie zijn wij?

Onze bedrijfsvideo vertelt het verhaal van Alcadis: wat doen we en waarom doen we dat? Klik hier om de video te bekijken.

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist die gefocust is op breedband en draadloze connectiviteit. Met een geavanceerd productportfolio en onze professional services zijn wij een waardevolle partner voor internet serviceproviders, operators en een breed partnerkanaal. Via onze professional services delen wij onze expertise op het gebied van Wi-Fi en IP-connectiviteit met onze partners. Samen ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden we duurzame (private en publieke) netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services en gaan we voor betrouwbare netwerkverbindingen die aan de wensen van de gebruikers voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is.

Alcadis heeft een team van 30 enthousiaste werknemers. Ons team bestaat voornamelijk uit gedreven commerciële professionals en IT-professionals met de juiste kennis om netwerkinfrastructuren in elke omgeving te realiseren.

Interessante baan voor jou?

Klik op onderstaande button om direct te solliciteren op deze vacature of stuur je motivatie en cv naar sollicitaties@alcadis.nl. Je hoort zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch van ons. Voor vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Joop Ausma via 030-65 85 125.

[popup_trigger id="solliciteren" tag="button"]Solliciteer op deze functie[/popup_trigger]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.