Wij zoeken een junior magazijn- en supportmedewerker

Vacature Junior magazijn- en supportmedewerker bij Alcadis

Zorg jij graag dat alle logistieke processen goed verlopen? Ben je nauwkeurig en flexibel ingesteld? En vind je het leuk om daarnaast technisch bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Als junior magazijn- en supportmedewerker houd je je bezig met afwisselende werkzaamheden op logistiek gebied. Samen met je collega’s zorg je voor een goed verloop van de logistieke processen. Ook kun je ingezet worden bij dagelijkse of voorbereidende werkzaamheden, waarbij je niet bang bent om nieuwe (technische) vaardigheden te leren. Als supportmedewerker zorg je ervoor dat je onze partners ondersteunt met technische vragen. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de senior technical officer.

 • De logistieke en administratieve afhandeling van orders verzorgen;
 • Binnengekomen goederen controleren en verwerken;
 • Verantwoordelijk voor orde en structuur in het magazijn;
 • RMA’s afhandelen (retour gekomen producten valideren en testen);
 • Producten flashen (producten die naar klanten worden gestuurd prepareren/preprovisionen);
 • Bij 1e-lijns support voor partners van Alcadis ondersteunen;
 • Bij proof of concepts ondersteunen;
 • Bij demo-opstellingen ondersteunen;
 • Producttesten uitvoeren;
 • Bij diverse professional services van Alcadis ondersteunen;
 • Jezelf eigenaar van problemen maken en hier proactief mee omgaan.

Waar beschik je over?

 • Relevante en aantoonbare opleiding en werkervaring op mbo-niveau;
 • Bij voorkeur kennis van netwerken en het OSI-model;
 • Rijbewijs B;
 • Geldig certificaat elektrische stapelaar is een pre;
 • Geldig certificaat VCA is een pre.

Wat kenmerkt jou?

Je bent klantvriendelijk, hands-on, leergierig, flexibel, zeer accuraat, proactief, mondeling en schriftelijk vaardig en een doorpakker. Je bent gemotiveerd en flexibel om diverse verschillende werkzaamheden te verrichten. Je bent bereid en zet je actief in om je kennis en vaardigheden te vergroten en verbeteren. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, initiatief te nemen en nieuwe kennis snel praktisch toe te passen. Je bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat krijg je van ons?

Alcadis is een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en privé. Eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt te werken in een hecht team. Dagelijks nuttigen we gezamenlijk de lunch. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: marktconform salaris met bonusstructuur, collectieve pensioenopbouw, 40-urige werkweek, 25 vrije dagen en goede opleidings- en carrièremogelijkheden.

Wie zijn wij?

Onze bedrijfsvideo vertelt het verhaal van Alcadis: wat doen we en waarom doen we dat? Klik hier om de video te bekijken.

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist die gefocust is op breedband en draadloze connectiviteit. Met een geavanceerd productportfolio en onze professional services zijn wij een waardevolle partner voor internet service providers, operators en een breed partnerkanaal. Via onze professional services delen wij onze expertise op het gebied van wifi en IP-connectiviteit met onze partners. Samen ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden we duurzame (private en publieke) netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services en gaan we voor betrouwbare netwerkverbindingen die aan de wensen van de gebruikers voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is.

Alcadis heeft een team van 30 enthousiaste werknemers. Ons team bestaat voornamelijk uit gedreven commerciële professionals en IT-professionals met de juiste kennis om netwerkinfrastructuren in elke omgeving te realiseren.

Interessante baan voor jou?

Klik op onderstaande button om direct te solliciteren op deze vacature of stuur je motivatie en cv naar sollicitaties@alcadis.nl. Je hoort zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch van ons. Voor vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Lettinck via 030 – 65 85 125.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.