Wij ondersteunen u graag met uw technische vraagstukken

alcadis-site-survey-services-banner
Servicedesk
Supportsite
SLA’s
Alcadis Lab

Servicedesk

Alcadis biedt haar partners Technical Support op de geleverde producten. Zowel tijdens als na de implementatie van het netwerk staan onze Technical Engineers tot uw beschikking om u middels Technical Support te ondersteunen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we voor onze partners een servicedesk ingeregeld die beschikbaar is voor eerstelijns support vragen. Deze servicedesk is telefonisch bereikbaar via 030- 220 99 31 tussen 9.00 en 13.00 uur en per e-mail via support@alcadis.nl.

Belangrijk: vermeld in uw e-mailbericht, of tijdens het telefoongesprek altijd uw klantnummer!

Supportsite

Via de supportsite geeft Alcadis haar partners toegang tot technische documentatie over al onze producten. Bent u opzoek naar datasheets, manuals, firmware of andere technische documentatie? Op onze supportsite vindt u alle actuele technische documentatie.

SLA’s

Partners kunnen onderhoudscontracten afsluiten voor technische ondersteuning op de hardware en firmware die door Alcadis geleverd is. Met een onderhoudscontract garanderen wij u eerstelijns ondersteuning bij technische issues om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

Met een onderhoudscontract krijgt u toegang tot het Alcadis Ticketsysteem. Na het inschieten van een ticket nemen de Alcadis Engineers het ticket direct in behandeling en stellen een tijdelijke en/of definitieve oplossing voor.

Alcadis Lab

Het Alcadis Lab beschikt over alle faciliteiten om netwerkapparatuur te ontwikkelen en testen. In het lab worden verschillende situaties nagebootst om de prestaties van LAN en WLAN apparatuur te kunnen beoordelen. Daarnaast kunnen wij ook netwerkapparatuur voor onze partners ontwikkelen, door custom made firmware en configuraties te maken en deze uitvoerig te testen. Alle door ons geleverde producten worden eerst uitvoerig getest in het lab door onze Netwerk Engineers.

Het Alcadis Lab bevat:

  • LAN en WLAN apparatuur van diverse fabrikanten;
  • testapparatuur als smartphones, laptops, IP camera’s, tablets, etc.;
  • traffic Generators voor het nabootsen van situaties;
  • anechoïsche kamer voor Wi-Fi testing.