Ruckus komt met 802.11ac Wall Switch

H500
De Ruckus ZoneFlex H500 802.11ac Wall Switch is vanaf februari te bestellen via Alcadis. De ZoneFlex H500 is het eerste ac-model in hun serie Wall Switches, waar ook de ZoneFlex 7055 bij hoort. De H500 maakt gebruik van Ruckus gepatenteerde BeamFlex+ adaptive antenne technologie.

De ZoneFlex H500 is ingericht met vier Ethernet poorten. Hiermee biedt het naast draadloze toegang ook de mogelijkheid om diverse netwerk apparaten te verbinden. Een IEEE 802.3af-compliant Power-over-Ethernet (PoE) poort op de H500 maakt het mogelijk dat apparaten direct worden gevoed vanuit de wall switch. De H500 zelf kan gevoed worden via een standaard PoE of DC power adapter.

De H500 is ideaal voor in hotelkamers, appartementen, studentwoningen en locaties met meerdere kamers. Via de H500 kan eenvoudig meerdere apparaten beheerd worden binnen één kamer, zonder dat hier extra bekabeling voor nodig is. De H500 kan worden ingezet als standalone apparaat of centraal beheerd worden door een RuckuOS controller, ZoneDirector of FlexMaster maganement platform.

 Key features:

  • Dual-band 2×2 802.11ac Wi-Fi AP en Ethernet wall switch
  • USB port voor hosting Internet-of-Things (IoT) apparaten
  • High Wi-Fi performance en vier Ethernet access ports
  • 802.1X support voor RADIUS en Active Directory met de ZoneDirector
  • Zowel bedrade als draadloze apparaten kunnen worden aangesloten

Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen →