Site Survey Tools in onze webshop

Metageek bundels

Wij bieden nu twee bundels van Metageek aan in onze webshop. Met deze bundels beschikt u over de benodigde hard- en software om een gedegen site survey te kunnen doen.

U kunt op onze webshop twee bundels vinden:

Wi-Spy

De Wi-Spy DBx is een professionele dual band spectrum analyzer die is voorzien van alle features. Dit product ondersteunt u bij het installeren, analyseren, optimaliseren en troubleshooten van draadloze netwerken op de 2.4 GHz en 5 GHz. Het biedt u uitkomst wanneer u uw eerste netwerk aan het opzetten bent, uw huidige netwerk aan het uitbreiden bent, meerdere netwerken tegelijk wilt beheren of de overstap wil maken van 802.11b/g/n naar 802.11ac. In combinatie met de Chanalyzer heeft u de mogelijkheid alle data te visualiseren, waardoor u deze beter kunt analyseren en uw netwerk zal kunnen optimaliseren.

Wilt u meer informatie over dit product? Vul dan het offerte formulier in →

Site Survey

De producten van Metageek zijn ideaal voor het uitvoeren van een site survey. Wilt u meer informatie over een site survey? Bezoek dan ons Site Survey Seminar. Hier leert u alle do’s en dont’s bij het uitvoeren van een site survey.

Meld u hier aan voor het Site Survey Seminar →