Technicolor viert 100 jarig bestaan

Technicolor

Technicolor bestaat inmiddels al weer 100 jaar. Technicolor is groots geworden dankzij zijn contributie aan de film- en televisie industrie. Hiermee zijn zij erkend door de Hollywood Chamber of Commerce met een ‘Ster van Erkenning’.

Naast de film- en televisie industrie biedt Technicolor oplossingen voor the Connected Home en the Connected Life. De connected home oplossingen van Technicolor maken het mogelijk om overal in huis een (draadloze) breedband verbinding te realiseren voor innovatieve services.

Over Technicolor

Technicolor is wereldwijd marktleider van gateways voor de kabel-, xDSL- en glasvezelmarkt. Na in 1994 de eerste digitale set top box geleverd te hebben, heeft het bedrijf in 2014 een mijlpaal bereikt van 300 miljoen geleverde CPE over de hele wereld. De populariteit van de netwerkoplossingen van Technicolor schuilt in de kwaliteit van producten en de mogelijkheid om innovatieve services mogelijk te maken. Technicolor is al jarenlang middels verschillende samenwerkingsverbanden betrokken bij de ontwikkelingen van nieuwe technologieën om verbeterde in home connectiviteit mogelijk te maken, zoals glasvezel, VDSL, DOCSIS 3.0, Ultra HD, HEVC en Wi-Fi 802.11ac.

Lees hier het gehele persbericht van Technicolor →