Updates van Ruckus Wireless

Ruckus nieuw

Ruckus Wireless is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Ruckus levert vele producten die mogelijkheden bieden voor diverse netwerken. Om u te voorzien van informatie over alle producten van Ruckus organiseren zij diverse webinars.

Webinar SPoT

Op 16 februari organiseert Ruckus een webinar over Smart Positioning Technology (SPoT). SPoT is een cloud-based oplossing waarmee location based services (LBS) geleverd kunnen worden. SPoT biedt service providers, netwerkbeheerders en locatiehouders de mogelijkheid om een breed aanbod van positioneringsdiensten te bieden en zo waarde aan het netwerk toe te voegen.

Wilt u dit webinar volgen? Meldt u dan hier aan →

Portfolio uitbreiding

Ruckus Wireless introduceert regelmatig nieuwe producten in hun portfolio. Tijdens het webinar van 26 februari zullen de product experts van Ruckus informatie geven over de nieuwste producten in hun portfolio. Aanmelden voor dit webinar kan hier →

Wilt u een webinar van Alcadis volgen over de producten van Ruckus? Volg dan het webinar van 12 februari over de nieuwste producten van Ruckus.