Vergelijkingstest indoor access points Xclaim Wireless en EnGenius

vergelijkingstest EnGenius en Xclaim

Begin dit jaar hebben wij de access points van Xclaim Wireless toegevoegd aan ons portfolio. Om de kwaliteit van deze producten te beoordelen hebben wij verschillende metingen gedaan met betrekking tot doorvoersnelheden en bereik. Hierin hebben wij ook access points van EnGenius meegenomen, omdat wij regelmatig de vraag krijgen hoe deze 2 producten zich ten opzichte van elkaar verhouden. De uitkomsten van deze test hebben wij in één document samengevat, dat te vinden is op onze supportsite.

Conclusie

In het document worden drie Xclaim indoor access points (Xi-1, Xi-2 en Xi-3) onderling vergeleken met drie access points van EnGenius (EAP350, EAP600 en EAP1750). Het doel van dit document is om u een indruk te geven hoe deze access points ten opzichte van elkaar presteren. Over het algemeen zien we dat de producten van EnGenius net iets meer bereik en doorvoersnelheden behalen dan de iets lager geprijsde producten van Xclaim Wireless. Beide productlijnen bieden een uitstekende oplossing voor de consumenten in de klein zakelijke markt en bieden u dus een keuze met betrekking tot prijs, bereik, interface en gebruiksvriendelijkheid.

Bent u op zoek naar het meest geschikte access point voor uw project? Neemt u dan contact met ons op via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl.