Vergroot uw kennis over LAN en WLAN

Alcadis Academy banner

Bent u op zoek naar extra kennis over LAN of WLAN? Alcadis biedt u de mogelijkheid om een LAN en WLAN Fundamentals Training te volgen. Deze ééndaagse trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en voorzien u in basiskennis om zelfstandig netwerken te ontwerpen, realiseren en onderhouden.

  • LAN Fundamentals Training
    De LAN Fundamentals Training biedt u de mogelijkheid om kennis te verkrijgen over LAN-netwerken. In deze eendaagse training behandelen wij netwerktopologiën en technologieën waarmee u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van LAN-infrastructuren geconfronteerd wordt. Deze training zorgt ervoor dat u alle kennis bevat over de werking van het OSI-model voor de implementatie van LAN-infrastructuren. De LAN Fundamentals Training is te volgen op 30 april en 29 mei.
  • WLAN Fundamentals Training
    Tijdens de WLAN Fundamentals Training wordt u getraind op het gebied van de Wi-Fi technologie. U vergaart kennis over het de werking van het signaal, het RF-spectrum en aandachtspunten waar u bij het ontwerpen, implementeren en troubleshooten van WLAN-netwerken op moet letten. De eerstvolgende WLAN Fundamentals Trainingen worden gegeven op 26 maart, 24 april en 21 mei.

Aanmelden voor een training
Bent u geïnteresseerd om de LAN en/of WLAN Fundamentals Training te volgen? Vraag dan vrijblijvend informatie hierover op via de agenda op onze website. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met ons via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.