Web interface beschikbaar voor Xclaim Wireless

xclaim1

Begin dit jaar heeft Alcadis Xclaim Wireless toegevoegd aan haar portfolio. Met Xclaim Wireless wordt een uitstekende Wi-Fi oplossing geboden voor consumenten en de MKB-markt. Om deze producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, heeft men deze producten gelanceerd in combinatie met een Android en iOS app waarmee stap voor stap de producten geïnstalleerd en beheerd kunnen worden. Als aanvulling hierop is er nu ook een web interface beschikbaar, zodat de access points ook gewoon vanaf een desktop en laptop beheerd kunnen worden indien het access point met de router is verbonden.

Om u wegwijs te maken in de web interface heeft Xclaim Wireless een handleiding gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe bepaalde instellingen gedaan kunnen worden. U kunt deze hier online bekijken.

Op dit moment zijn deze producten van Xclaim Wireless beschikbaar:

Xclaim Webinar
Voor meer informatie over Xclaim Wireless kunt u dit korte webinar bekijken.

MKB-lijn van Ruckus Wireless
Xclaim Wireless is een product van Ruckus Wireless.  De producten van Xclaim Wireless bevatten echter niet alle features van Ruckus Wireless, zoals BeamFlex, mesh en seamless roaming, en kunnen daarom tegen scherpe prijzen in de markt aangeboden worden.  Waar de producten van Ruckus Wireless voornamelijk ingezet worden in grootzakelijke omgevingen en op drukbevolkte locaties, richten de producten van Xclaim Wireless zich op de particuliere- en MKB-markt. In dit segment biedt Xclaim Wireless een uitstekende Wi-Fi oplossing tegen een competitieve prijs.